۸ پاسخ

عزیزم من توی هفته ۱۲رفتم گفت صد در صد پسره‌.تو هفته ۱۸هم گفت پسره.اگر جای خیلی خوب بری و دکتر ماهر باشه درست میگه

منم میخوام چند روزی دیگه انجام بدم ۱۲هفته هستم با خودم میگم ایا جنسیت معلوم میشه یانه ولی داخل ۱۳هفته معلوم میشه اما برای من تا ۱۳هفته میخوره تو تعطیلات

من هم ان تی هم انومالی گفت دختره

عزیزم اگه جای خوب بری شاید بتونه بگه ولی بازم احتمالیه و صددرصد نیس

عزیزم
دقیقش رو توی سونو آنومالی بهتون میگن

سلام مشخص میشه ولی قابل اطمینان نیست .50 .50 هست ممکنه اشتباه بگن. انومالی دقیق تره

برا من اصلا نگفت تو سونو ان تی
۱۳ هفته بودم
تا انومالی باید صبر کنم
ولی جای خوب برو چون درصد اشتباه داره ولی کم

خیروصفردرصد
صبرتاانجام سونوآنومالی