۱۱ پاسخ

تویک ساعت باهم نه ولی من الان بهشون اپتامیل بدم برای وعده ی بعدی بیومیل میدم دکتر گف ایرادی نداره

میشه ولی کار درستی نیست،معده بچه ها خیلی حساسه و به یه نوع شیر عادت کنه خیلی راحت تره و دل درد نمیگیره و ....
حتما تا وقتی اذیتش نکرده از یک نوع استفاده کنید

خانماآپتامیل چاق میکنه یابیومیل

خانومای عزیز سلام من پسرم هر وقت شیر میخوره اروق نمیزنه طبیعیه یا اینکه مشکلی هست کسی بودهدمشکل منو داشته باشه

بچه ا شوهر من چند نوع خریده بود دادم هرروز یکی شو بعد دوماه بچم نه قدش رفت نه و زنش دکتر گفت بخاطر شهرهاست یک نوع بده

دکتر به من گفت بخاطر ایکنه بچه یبوست نگیر ۲شیر قاطی کن ببلاک ار با نان من قاطی میدم

باید زیر نظر دکتر باشه پسرمن هم رفلاکس داشت هم حساسیت به پروتئین گاوی دکتر گفت یک پیمانه بیومیل arیه پیمانه آپتامیل پپتی جونیور

نه فک نکنم بشه.

وای نه😱😱😱😱😱به هیج عنوان اینکارو نکن .معده بچه رو داغون نکن

خیلی خوبه دو نوع بدی به یه نوع عادت نکنه
اما شاید ب دستگاه گوارشش آسیب بزنه با متخصص گوارش اطفال مشورت کن

چرا اینکارو کنی ممکنه باهم سنگین بشن برای بچه یا نسازن باهم دونوع شیر