۶ پاسخ

اگه دیر تر ببری دردش بیشتر میشه

پسر من واسه واکسن شش ماهگیش اصلا اذیت نشد خیلی راحت بود ایشالا پسر شمام اذیت نمیشهزودتر ببر بزن

پسر من اصلا ۶ ماهگی اذیت نشد برعکس ۲ ماهکی و ۴ ماهگی خییییییلی سخت بود جوری که من تا صبح چشم روهم نذاشتم و تب شدیدم کرد ولی ۶ ماهگی نه تب کرد نه درد داشت فقط یه کم غر زد بعدشم خوابید فرادشم انگار نه انگار که واکسن زده من باورم نمیشد که ایتقدر راحت باشه ببرش تا براش بزنن دیر میشه

نگران نباش تا الانم خیلی دیر شده زودتر ببرش ی چیز واجب برای سلامتیش ضروریه کوتاهی نکن.اون اذیت شدن عیبی نداره عزیزم مراقبش باش فقط

عزیزم چرا گزاشتی ۱۴ روز عقب بیوفته
من پنجشنبه بردم زدم
امروز حالش خوب بود فقط دوروز اول سرویسم کرد
نگران نباش ببر فردا حتما بزن مسکن هم حتما ۴ساعت یبار بده شیافم بزن

چرا انقد دیر سریع ببرش خطرناکه نگرانی از دردش ولی نگران این نیستی خدایی نکرده مریض بشه...نگرانی نداره فوقش یکم‌تب میکنه که با دارو میاد پایین