۵ پاسخ

صبح زود روز زایمان میرین بستری میشین.ولی سعی کنید از ساعت۹شب قبل تا فردا صبح چیزی مصرف نکنید.

بله صب باید برید من ۱۴ دی ثب بیمارستان باید باشم واسه سزارین

نه فکر کنم یه شب قبل زایمانت میری
فامیلای ماکه زایمان کردن یه شب قبلش رفتن بعد چیزی بهشون ندادن فکر کنم موقع عمل باید معدت خالی باشه بعد اونا که عصریاشب رفتن فرداش صبه یا ظهر عمل کردن

بله عزیزم ،صبح بیمارستان باشین ،تشکیل پرونده میدن وبه سلامتی عمل میشین،اگه مشکلی نداشته باشین فردا نزدیک ظهر مرخصی این

همون روزی ک دکتر بهت نامه میده بری برا بستری میری بیمارستان دیگه
مگر اینکه درد داشته باشی یا کیسه آب پاره بشه زودتر و علائم دیگه ک مجبور بشی زودتر بری