۸ پاسخ

عزیزم شش تا شش و نیم

بیمه نیستین؟؟؟؟؟؟

بیمارستان خصوصی هم کسی قبول نمیکنهه جانم... مگر اینکه شرایط حادی باشه.‌ خدالعنتشون کنه...
من هرچی اصرار کردم ک سرکلاژ شدم میخوام سزارین شم دکترم میگه بخیتو موقع زایمانت باز میکنم ک راحت تر طبیعی شی... واقعا بهشون مربوط نیست...پوعن منفی میدونن..

کدوم شهر؟
تهران خصوصی ها نرخ ثابت ندارن ولی همه از ۷ تومن به بالا هستن
مثلا محب کوثر ۷
صارم ۱۱
لاله ۹

سلام فکر کنم 7میلیون باشه.

سلام اگ میخوای دولتی سزارین کنی باید دلیل داشته باشی مثلا لگنت کوچک باشه دیابت داشته باشی

بستگی به بیمارستان خصوصی هم داره. من دوجا پرسیدم ۱۰ تومن گفتند.

من چند روز پیش از نیکان پرسیدم گفتن سزارین ۶.۵ طبیعی ۵.۵!! که البته با هزینه های جانی بیمارستان شما روی ۱۰ تومن حساب کن