۷ پاسخ

عزیزم‌ من‌ از دکتر دخترم پرسید گفت اگر استفراغ جهنده نباشه و فقط از گوشه لبش بریزه اشکال نداره
استفراغ جهنده هم روزی ۵ الی ۶ بار اگر باشه خدایی نکرده مشکل داره

عزيزم احتمالا رفلاكس معده داره وعده شيردهيت رو در روز بيشتر كن درعوض زمان شيردهيت رو كمتر كن وبا دكترشم درباره عوارض دارو صحبت كن شايد داروش رو عوض كنه

اتفاقا پسر منم همینطوره میگن تا چند روز اگه خوب نشه باید قطعش کرد

اگه براکولیک بهش میدی نده قطره بده بهخره کولیک کیدز یا روتفلور

اره عزیزم بنظر من اصلا بهش قرص نده دختر منم بالا میاورد مصرف لبنیات رو قطع کردم الان خداروشکر بهتره
بجای داروهای شیمیایی خودت اویشن دم کن بخور ک ترش شیرت رو بگیره

سلام بهش نده اونو منم دادم ولی دوست نداشت باقیشودورریختم اصلا برامعده بده

باید داروش عوض بشه عزیزم