۱۰ پاسخ

بامیه بخور انجیر داخل شیر بخیسون بخور برو ماما روغن کرچک بهت میده

عزیزم مایعات زیاد بخور غذای آبکی هرروز بخور چایی اصلا نخور یا کم بخور

مربای گل محمدی یا گل محمدی دم کن بخور
برگ سنا هم خوبه از عطاری بگیر با ماست مخلوط کن بخور

شیر خشت از عطاری بخر سریع خوب میشی بیسکویت دایجستیو زیاد بخور جو و سوپ و مایعات بخور

عزیزم با یه شیاف درس میشی

سلام گلم، یه چند تا گلبرگ از گل محمدی رو دم کن مث دمنوش بعدش بخور، آلو بخارا هم توی آب داغ از شب قبل خیس کن صبح ناشتا بخور.
منم مث شما بودم از ان بهتر شدم

برگ سنا مصرف کنید

خاکشیر با اب داغ بشورید و بزازید یکم تو اب دلغ بمونه بخورید
لواشک سیب و الو
انجیر خیس شده

چیزای ملین بخورید . شربت خاکشیر . انجیرخشک . شربت لاکسمل که واسه روان کننده شکمه

ازداروخونه ی کپسول هست واسه یبوسته اونو بگیر بخورخوبه