۳ پاسخ

آره دیگه بده
نگهداره کلا خوب نیست
اگه با شیرمحلی و جوشوندنش تو خونه مشکلی نداری از اونا استفاده کن، هم تازه هستش و هم اینکه آب قاطیشون نکردن

این پاکتیا که 4 روز انقضا داره خیلی خوبه نگهدارنده هم نداره. رنگ پاکت صورتیش برا ما بهتره چون چربیش کمتره
ولی اون یکیا که پاکتشون مقواییه مثلا سه چهار ماه انقضا داره نه اونا خوب نیست

عزیزم دکتر من گف از این شیرایی که تو بطری هستن دامداران و اینا که تاریخ مصرفشون فقط ۴ روزه ،گف فقط از اونا بخور