۵ پاسخ

سلام عزیزم
منم این دوران رو رد کردم
فک میکردم سینه منو نمیگیره
دیدم نه به خاطر بازیگوشی هستش
یه مدت حواسمو جمع کردم تا بیدار میشد بعد هر چرت زدنش سریع شیر خودمو میدادم اونموقع خواب آلود بود و میخورد
الانم دیگه هردو رو دوست داره خداروشکر
ولی مثلا شبا قبل خواب شب حتما شیر خشک رو میخواد

الان تو این سن نورگزاد شما سخته که بخوای مجبورش کنی شیشه رو ول کنه و فقط سینه بخوره.. بچه ها کلا راحت طلب هستن.. شیر خشک رو باید تو خواب میدادین که زیاد متوجه نشه.. بنظرم دیر شده و چند وقت دیگه کلا سینه رو ول میکنه.. مث دختر بزرگتر من.این سری دکتراطفالم بهم گفت تو هفته های اول بچه ها راحت‌تر کنار میام باخواسته ما.. پس اصلا بهش شیشه و پستونک نده تا مجبور شه سینتو بگیره

سلام نوزاد نمیتونه همزمان هم شیر مادر بخوره هم شیر خشک چون شیشه رو وقتی میمکه مدام شیر میاد ولی شیر مادر راباید چند بار بمکه تا شیر بیاد بنابر این نوزاد راحترین راه رو انتخاب میکنه و نوزاد شما هم متوجه این سیستم شده و شیر خشک رو انتخاب کرده .

سعی کن شیشه رو کمتر بهش بدی دفعات شیرخودتو بیشتر کنی ،از امروز حتی اگه گرسنه موند بهش شیشه نده دوباره میچسبه ب سینه

به خاطر اینکه بچه دوماه دیگه متوجه شیشه سینه رو میشه.و چون خوردن شیشه راحتتره سینتون پس میزنه
سعی کنین دیگه شیشه تو روز ندین
مگه اینکه خواب باشه