۸ پاسخ

من ان تی و انومالی وبامثانه خالی رفتم

سلام عزیزم.اتفاقا من واسه انومالی که رفتم گفت مثانت نباید در باشه.منم اصلا آب نخورده بودم.خود کیسه آب هست دیگه

سلام عزیزم به من گفت برا هر دو سونو مثانه پر باشه چون طول سرویکس باید اندازه گیری بشه، البته باز بستگی به دکترتون داره چیا نوشته باشه بری سونو خودشون میگن باید مثانه پر باشه یا خالی، ولی حتما با خودت چیز شیرین ببر

به من گفت برای آنومالی باید مثانت پُر باشه و اینکه باید چیزای شیرین بخوری

نه عزیز لازم نیست مستانت پر باشه ولی چیز شیرین بخور

واسه من تو هردوسونو گفت مثانه خالی باشه.ولی حتما ی چیز شیرین بخور تا خوب بچرخه

ن خالی باشه رانی انبه ببر با خودت

سلام
مثانه خالی باشه بهتره
چیز شیرین واجب نیست، ولی بخورین بهتره