۸ پاسخ

سلام اینو بخون👇👇👇👇

عزیزم ببر دکتر حتما.. عفونت گوش بچه ها مهمه درمان نشه به موقع به شنواییش اسیب میزنه خدایی نکرده

ترشح زرد پررنگ نشانه عفونت زیاده گوشه گناه داره بچه حتما پیش پزشک ببرین خود درمانی نکنید.

ترشحش زیاده؟؟بقدریه که میریزه بیرون؟

عزیزم بایدببری دکتر خود درمانی به هیچ وجه نداشته باش برای گوش خطرناک

ببرش دکتر شاید چرک کرده باش آب رفته باش توش شبا یکم روغن زیتون بزن گرم باش

سلام من بعداز حموم پوماد چشم پشت گوشش میمالم هرچی تو گوشش باشه میاد بیرون

عزیزم ببرش دکترشایدگوشش عفونت کرده گوش ناحیه حساسه مانمیتونیم بگیم چیکارکنی