۸ پاسخ

آهن لیپوزوفر خوشمزست طعم تافی شیری میده همه بچه ها دوست دارند من بچم بد دارو میخوره اما اینو دوست داره

بچه ده ماهشه هنوز آ د میخوره🤔😐

خیلی ممنون مامانا لطف کردین
مولتی بدم نیازی هست آهنم بدم یا ن مولتی کافیه

فرقی نداره. اگه خیلی مولتی ویتامین رو سخت میخوره همون آ د بده . من مارک مولتی ویتامین رو عوض کردم مشکل حل شد

پسر منم مقاومت میکرد اما هم ویتو آد و هم مولتی ویتامین ویتوکید رو میخوره
طعم نداره.حتی ازنظر ما بدبو هست ولی اون دوست داره و طعم دارها رو نمیخوره

ویتوکیدز اگه بتونی پیدا کنی آهن هم لیپوزفر یا سیدرال

کی گفته تا الان باید آد بدی از شش ماهگی باید مولتی میدادی
آد تا شش ماهگیه

آد فقط تا ۶ ماهگی بعدش بهتره از مولتی استفاده کنین . آهن هم مارک لیپوزوفر بگیرین عاشقش میشه