۴ پاسخ

استرس نداشته باش منم خانواده شوهرم گرفت پسرش كه همش پيشش هست منفي هست، دستگاه اكسيژن خون بگير از دارو خونه هر روز چك كن نبايد زير ٩٠ باشه

نگران نشو اصلا اولا که انشاالله نگرفته باشی من شوهرم گرفت من نگرفتم
بعدش هم اگه بگیری اصلا ربطی به نینی نداره اون جاش امن فقط مایعات زیاد بخور مایعات گرم خوبه سوپ و آش و غذاهای گرم و آبکی
مراقب تب هم باش که بالا نره زودی میگذره میره

برید تست اکسیژن خون بدین و پدرتون رو تو یه اتاق قرنطینه کنید

پاشو بیا خونه خودت . فعلا خودتو تقویت کن تا علائم نداشتی هم هیچ دکتر و ازمایشی نرو