۱۶ پاسخ

سلام اره پیش میاد
دوستم این طور شد سونو گف دختره ولی بعد۶ماهگی رف گف پسره اخرم پسر دتیا اورد
اتفاقا سونوشم جای معتبری رفته بود پیش میاد دیگ

اشتباه میشه من۲۳هفته رفتم سونویکیش گفت سفالیک پسره روزبعدرفتم یه جای دیگه گفت بچت بریچ هست باسنش هم این سمته دختره موندم بخداکدوم درسته

سونو۱۸ هفته درصدخطاش خیلی خیلی کمه صدرصد دختره

دیگه تو ۱۸ هفته معلوم میشه دیگه.
انومالی نرفتی هنوز؟

دختردایی من بهش گفتن پسره الان اخرین سنوگرافی رفته گفتن نافش بوده بچت دختره

سونو کاملا درسته عزیزم منم نی نیم دختره هر کی منو میبینه میگه شکمت پسره مادرشوهرمم که هر دفع زنگ میزنه میگه دوباره سونو جدید برو من میگم پسره سه بار سونو رفتما ولی بازم همه شک دارن

شایدم اشتباه شد چراانقدمطمعن میگید

دیگه از سنو دقیق تر چی هست
حرف مردم ینی دقیق تره
دلتون پسر میخاد خودتونو گول میزنین

جواب بدید لطفا.سونوی معمولی دقیق گفت

چرا فکر نمیکنی اطرافیان اشتباه میکنن احتمال اشتباه بودن سونو تو ۱۸ هفته خیلی کمه

خیلی کم احتمال خطا هست
زیاد درگیر حرفای اطرافیان نباشید
فوقش چیزی نخر صبر کن سری بعد که رفتی سونو بازم جنسیت رو بپرس

ن گلم حس میکنی سنو معمولی هم تو این هفته ها نشون میده

تو سونو اندامش و بهت نشون نداد؟

دکتر دقیق گفت یا احتمالی

سونوی هفته18 مگه آنومالی نیست.سونوی معمولی دیگه چیه

تو سونو ۱۸ هفتگی همه چیز مشخصه دستگاه تناسلی بچه واضح مشخصه