۶ پاسخ

عزیزدلم مال پسرمن ۱۳ بود دکترش ترخیصش کرد وگفت چون سنش بالاتراز ده روزه مشکلی براش پیش نمیاد وتا دو یا سه ماهگی خودش برطرف میشه

دختر منم الان با اینکه دو ماهشه کمی زردی رو داره دکتر گفت خودش کم کم رفع میشه ولی روز اول ده بود الان همینطور کم شده شما الان دهه حتما به دکترش بگو

سلام مامانی. نگران نباش دیگه بعد بیست روز زردی خودش رفع میشه. دکتر نی نی من گفت تا دو ماهگی ممکنه بره و بیاد جای نگرانی نیست. اما قطره بیلی ناستر و ادامه بده. بیشتر شیرش بده. ممکنه بعضی ساعتای روز زرد به نظر بیاد طبیعیه زود بهش شیر بده.

عزیزم ۱۰ هم بالاست بهش دارو گیاهی بده تا زودتر برطرف بشه

باید دکتر میبردیش

یعنی شما بچتو دکتر نبردی؟؟هیچ کاری نکردی منتظر نشستی تا خودش خوب بشه؟؟؟