۹ پاسخ

عزيزم با روغن كنجد يا روغن بادوم شيرين اطراف نافش را در جهت عقربه هاي ساعت ماساژ بده خيلي آروم
حالت دوراني
بعدش دوتا پاهاشو جمع كن توي شكمش و باز كن
اصلا فشار نده ها
اگه خودش كمك كرد اين كارو بكن

هیچ کاری نکن .تا ده روز طبیعیه .پسر من تا شش روز کار نکرد بعدش خودش خوب شد وچند روزی یه بار اینطور میشه .میگن میخواد گوشت بگیره .چیزی بخش نده که اسهال بشه وبدنش ضعیف بشه .اگه از ده روز گذشت یاببرش دکتر یا فلوس وترنجبین بهش بده

خودت اب انجیر/شیر/کشمش بخور
برای بچه با روغن خلاف جهت عقربه ساعت شکنشو ماساژ بده

باروغن زیتون دورنافشو درجهت عقربه ساعت ماساژ بده ،دور مقعدشو چرب کن

سلام سوپ بخوریدبه بچه آبجوش بدیداگه واستون ممکنه اندازه دانه برنج یایکم بزرگترصابون بصورت شیاف براش استفاده کنیدزود جواب میده ولی مایعات هم خودتون بخوریدتاثیرداره

ترنجبین خیلی خوب بهش بد یا فلوس

کمی کره با گوش پاک‌کن بزن داخل معقدش خوب میشه

اب هویج و کمپوت گلابی و اینجور چیزت بخور مصرف سبزیجات و کاهو اینارو بیشتر کن درست میشه