۷ پاسخ

پسر منم داشت دکتر بهش قطره روتفلور داد
خوب شد
عالیه قطرش
واگر هم شیر خشک میدی باید آ اج بگیری یا پپتی
که این شیرخشکا توش پروتیین گاوی نداره مخصوص رفلاکسیهاس

پسر من رفلاکس داره. .من امپرازول میدم خیلی خوب دیگه بالا نمیاره ..البته چون شیر خشک میدم ..شیر خشک مخصوص بچه های رفلاکسی ..ولی کلا فقط دارو جواب نمیده ..خودت هم مراعات کن ..بعد شیر دادن بچه رو سریع زمین نزار ..ی بیست دقیقه حالت عمودی نگه دار..بعد بزار زمین ..موقع شیر دادن هم سرش رو بالا نگه دار ..خوابیده شیر نده ..موقع خواب هم دوتا بالش بزار زیر سرش که سر و گردن بیاد بالا ..اینا همه تاثیر داره ..

سلام عزیزم دخترمنم رفلاکس داره الان بهترشده کمتر بالا میاره ولی سینش هنو خس خس میکنه بهش شیر خشک آپتامیل پپتی میدم خیلی خوبه

برا منم امروز امپرازول تجویز کرد گفت هر دوازده ساعت سی تادونه کپسول شیرم ببلاک ar ولی گفت حجم شیرش کم کن وعده هاشو بیشتر نیم ساعتم بعد شیر گفت عمود نگه دار براش حریره برنجم شروع کن حالا اگه بدرد میخوره انجام بده ابشالاه خوب شه

دختره من داشته شربت موتیلیوم خوردآب روی اتیش بودخوب شد

سلام عزیرم پسر منم رفلاکس داره بردمش دکتر سه دوره دارو بهش داد اصلا فایده ای نداشت.ولی الان غذای کمکی دادم بهش خیلی بهتر شده دکترشم بهم گفت به مرور بهتر میشه.

من به دخترم موتیلیوم و نکسیوم دادم واقعا عالی بود مشکل شیر خوردن و کم وزن گرفتنشو حل شد