۴ پاسخ

عزیزم توی طول روز خیلی میخابع بیشترباهاش بازی کن سرگرمش کن
تایم خاب روزانشو کم کن

دقیقا مث دختر من

۵ماه و ۳ روزشه ...دو هفتس اینجوری شده🥺دکتر میگف فرق روزو شبو نفهمیده
اصن الکی لج میگیره خوابش میاد اما نمیخوابه اسیرم کرده🤧

عزیزم راهکاری که دکتر برای دخترم گفت این بود که هر شب هر وقت میخوای بخوابونیش نیم ساعت قبل ببر تو حمام داخل وام بنشون بزاریدش تو وان اب بازی کنه تا خسته بشه
بعدم بهش شیر کامل بدید اگر هم غذا شروع کردی اول غذا بعد شیر بدید بعد میخوابه اگر بیدار شد بهش یک قاشق اب بدید بخور ولی شیر ندید. البته با این کار شیر شب هم قطع میشه عزیزم

خب عزیزم بخواب پیشش و شیرش بده و باهاش حرف نزن.سرشو ناز کن و دستشو بگیر ک چشماشو نماله