۶ پاسخ

باید حوصله کنی دورو بر بچه خلوت باشه حواسش نباید پرت بشه بچه ها تواین سن بازیگوشن همه چیز براشون جذابه خودش که گشنه بشه میخوره دختر منم همینجوریه

متاسفانه پسر منم اینجوری ولی من تن تن ب مدت کم بهش شیر میدم

منم همین مشکل رو دارم عزیزم باید حوصله به خرج بدیم من هروقت نخورد اجبار نکردم آروم نوازشش کردم قربون صدقه ش رفتم و... نیم ساعت بعد دوباره امتحان کردم... اینجوری خیلی بهتر شد و الان نسبتا خوب میخوره!
ضمنا پسر من رفلاکسم داره رژیم غذاییمو کامل رعایت میکنم که با شیر خوردن زیاد اذیت نشه از شیر خوردن نیوفته اینم در نظر بگیر

همدردیم.من خیلی غصه میخورم همه میگن گرسنه بشه خودش میخوره ناراحت نباش

بچه ها از این سن به بعد خیلی بازیگوش میشن عزیزم باید حسابی حوصله به خرج بدی یه جای تاریک و بدون صدا که اسباب بازی هاشم جلوی چشمش نباشه بهش شیر بده

عزیزم باید حوصله ب خرج بدی هر نیم ساعت شیر خودتو بده
گشنه باشه بالاخره میخوره