۴ پاسخ

رفلاکسه. معمولا رفلاکس تو ۳ ماهگی اوج میگیره

سلام.چندتا علت داره این کار بچه ها.یکی ش تغییر تو ظاهر مادر مثه رنگ موی جدید و بوی جدید مادره.مثلا استفاده از عطر جدید یا پودر لباسشویی جدید یا هرچیزی.استفاده از شیشه شیر و پستونک.که باعث سردرگمی بچه میشه.عادت ماهیانه و انجام ورزش های سنگین که باعث میشه طعم شیر عوض بشه.توی وعده های اخیر غذایی تو از سیر یا تره استفاده نکردین؟پیشنهاد میکنم پیج @moshavere_shirdehi تو اینستا رو دنبال کنین.جواب ها کامل اونجا هست

شاید دل درد داره
من بچه ام اینجوری ک میشه بش قطره دایمتین میدم یکم بعدش خوب میشه

منم پسرم اینجور میشه ی ماه ی بار خیلی اذیت می‌کنه