۶ پاسخ

عزیزم بهتره تحمل کنید و رنگ‌ نکنید

بهتره عزیز رنگ نکنی ضررداره

من خودم تو هفته سوم رنگ کردم ولی ارزششو نداره یکم صبر کن بعد که نی اومد رنگ کن ولی درکل می گند دکلره و... خیلی بده اگه هم کسی خواست رنگ کنه باید تو فضای باز باشه زیاد با ریشه مو تماس نداشته باشه و زودم بشوریش

عزیزم

معمولا رنگ بدون آمونیاک مجاز هست در بارداری

بااین حال با پزشکت مشورت کن بعد ..

بله عزیزم بهتره رنگ نکنی.

بله بهتره که رنگ نکنید،ارزشش رو نداره ریسک کنیدوبه سلامتی کوچولوتون لطمه بزنید من حتی از رژ لب و خط چشم هم بخاطر سربی که دارن استفاده نمیکنم.