۸ پاسخ

حتما میخواد دندون در بیاره...منم دخترم همیطور بود..بردمش دکتر ازمایش ادرا ازش گرفت و ی داروهای داد..گفت تبش بیشتر مال دندوناشه .

عزیزم وقتی دو روز نتونستید تب رو کم وکنترل کنید و میره بالا حتما باید ببرید دکتر یعنی داروهاش تاثیری نداشته روش

ینی چی میترسم ببرم دکتر.شما ماسک دستکش بزن هیچی نمیشه والا.اون تب خطرناکتر برا بجه.تب نشونه عفونته.من خیلی دیدم میگن بجه چند روزه اسهال یا تب میترسم ببرم دکتر خیلی اشتباه میکن

پسر منم ۹ماهشه هفته پیش تب کرد بردمش دکتر بدون علامت ولی دکتر گلوش را دید گفت چرک کرده زیترومکس داد گفت شاید شروع کرونا باشه ازمایش کرونا داد که اگه بیحال شد و تبش قطع نشد ازمایش بدیم خدا را شکر دارو را خورد تبش قطع شد الانم خوبه . بنظرم ببرش دکتر تب نشونه عفونته بالاخره دکتر گوشش و گلوش را معاینه میکنه میفهمه چیه . انشالله که چیزی نیست

تب و اسهال ربطی به دندون نداره!! اه مطمئنی علایم سرماخوردگی نداره، گلو درد نداره، سرفه نداره یا بی اشتها نیست احتمالا رزوئولاست! ۳-۵ روز تب میکنن بعدش بدنشون دون دون میشه و تمام
اه بعد ۳ روز تبش ادامه داشت ببر کشت ادرار بده دکترم نبر تو این کرونایی! خودت نمونه ادارشو بگیر ببر بده آزمایشگاه بچه رو نبر با خودت! ولی اگه بعد ۳ روز دون دون شد بدنش رزویلاست و جای نگرانی نیست خوب میشه

احتمال زیاد برای دندونش باشه پسر من وقتی ۶ ماهش بود این اتفاق براش افتاده بود

اگه تا فردا خوب نشد ببر دکتر
پسر منم یماه پیش خود بخود 2.3روز تب کرد
دکتر ازمایش نوشت ولی دیگه خوب شد نبردمش

بهتره زودتر دکتر ببری
۴۸ساعت بچه بیچاره تب داره اونوقت میترسین دکتر ببرین!!!!!