۴ پاسخ

یه شربت شیرین خنک بخور ۲۰ دقیقه بعد به پهلوی چپ دراز بکش . تکوناش رو بشمار باید توی ۲ ساعت ۱۰ بار تکون بخوره.
اگه اینجوری بود نگران نباش.
شیرین بخوری تکون میخوره نترس

تو اين هفته تكوناى نى نيه منم كم شد عزيزم
ولي بعد باز مثه قبل شد.
ولى كلا هرچى ماهت بره بالا جاى نى نى تنگ ميشه و تكوناشم كمتر

حرکات کم نشده منم مثل شمام شدت حرکتا کم میشه بچه لگد و مشت میزد چون دیگ جاش تنگ شده اینور اونور میشه.یه چیز شیرین بخور به کمر بخواب تو ۱ ساعت ۴ تکون بخوره مشکلی نیست.

نی نی بزرگ شده و جاشم تنگ همین که‌ حرکتشو آرومم حس کنی کافیه مهم اینه که تو هفته شما تکون بخوره