۶ پاسخ

سلام.من بردم خودشون همون موقع بعش دادن.حتما اگه ندادن بده چون تا بیا درداش و تباش شروع شه مسکن اثر کرده.کمچرس یخم حتما بزار هر ۴ساعت بهش بده مسکن.دختر من خداروشکر با این کارا ن درد کشید ن تب داشت.پاشم با ی پارچه ببند که تکون نده اذیت بشه

سلام عزیزم من دیروز واکسن بچمو زدم بهداشت گفت قبلش بهش نده

من دخترمو بردم اونجا خودشون دو قطره دادن بهش
ولی میگن قبلش ندی بهتره

سلام من قبلش دوبرابر وزنش دادم چون رییس مرکز بهداشت پسرعمومه اون تو خونه براش واکسناشو میزنه گف قبلش بده

قبلش نده که بهداشت متوجه بشه تب داره یا نه که اگر داره نزنه

عزیزم بعضی ها عقیده شون اینکه بدی
ولی من قبل واکسن زنگ زدم بهداشت گفت نده منم تا الان دوتا واکس زده ندادم