۵ پاسخ

من برای پسرم از شیر خشک گیگوز استفاده میکنم دکتر داده هم برای نفخ وهم برای دل درد خوبه ،قطره پدی لاکت برای دل درد هست برای بچه هایی که کولیک دارن یا دل درد میگیرن زود، معمولا هم دکترا میدن ولی باز به دکترخودش بگید، برای اینکه شکمش کار کنه خاکشیر هم خوبه با اب یکم ولرم قاطی کنید اندازه یه قطره چکون بدید ولی هرروز ندید ویکبار درروز،تا سه روز شکمش کارنکنه طبیعیه چون شیرخشک میخوره

عزیزم اولا اصلا و ابدا دایمتیکون نده چون باعث یبوست میشه. منم بخاطر کارنکردن شکم پسرم برده بودمش پیش ی متخصصی همینو‌ داده بود. بعد که به دکتر خودش گفتم دعوام کرد گفت قطره های کولیک هم برای رفلاکس بدن هم یبوست. پدی لاکت عالیه. قطره پروبیوتیکه و بی ضرر. البته دکتر پسرم قطره پروکید داد بهش که خیلی عالیه. یخچالی هم نیست

بنظر من که بجای این داروها خودت هر روز ۲۰دیقه شکمشو حالت عقربه ساعت ماساژ بده با روغن زیتون.پاهاشو هم حالت دوچرخه نرمش بده آروم پاهاشو ببر داخل شکمش و برگردون.اینایی که بهت گفتم عالیه من خودم پسرم هر چند روز یبار شکمش کار میکنه همیشه این‌ کارو میکنم.
اگه دیدی چند روز گذشت و خیلی هم اذیت بود و با این کارا شکمش مار نکرد از عطاری فلوس بخر یه تیکه بنداز تو آب بذار ۲۰دقیقه بجوشه که به اندازه یه قاشق آب تهش مونده باشه یذره قند بنداز توش و بهش بده من شب بهش میدادم روز بعد شکمش کار میکرد.ولی حواست باشه که زیاد فلوس بهش ندی فشارشو میندازه در حد ماهی دوبار یا سه بار بیشتر نده بهش

همون پدی لاکت و چنتا چیز دیگم من میدم باز فایده نداره زور میزنه همش

احتمالا شیر خشکش باعث شده بچه شکمش کار نکنه اگه خودت تغذیه ات موردی نداره
پدی لاکت هم باید دوزش رو دکتر تعیین کنه وگرنه دادنش به بچه هیچ ضرری نداره