۱۰ پاسخ

جذبش خیلی خوبه من راضیم تنها نکته اش درست بستنشه . باید متقارن ببندین . اینا یی که میگن نم داده احتمال زیاد درست نبستن .مولفیکس پشتش کوتاه از پشت بچه نم میده . فقط بسته بندی و مارکش زیبا وگرنه بارلی خیلی بهتره

من یه مدت برا بچهام استفاده کردم.خوب بود،جذبش عالیه

من از مرسی خیلی رااااضیم نسبت به کیفیت عالی که داره قیمتش خیلی مناسبه

بارلی عالیه واقعا

باربی استفاده کردم پسرم حساسیت داشت دیگه بعد از اون مای بیبی استفاده کردم خوب بود جذبشم عالیه

من مرسی استفاده میکنم خیلی راضیم

من تا حالا از مای بیبی و بارلی و مولفیکس استفاده کردم ب نظرم بارلی از همشون بهتر بود هم سایزش بزرگتره هم‌جذب خوبی داره هم نم پس نمیده و قیمتشم ک از همشون مناسبتره من امروز سایز ۴ چهل عددی گرفتم ۷۱ تخفیف ۱۰ درصدی داشت

من هربار بارلی استفاده کردم رد کرد. حتی شماره 3 گرفتم برای وقتی چهار ماهش بود گفتم شاید گشاره که رد میکنه بازم فرقی نکرد. ولی خیلی راحت بود و رد کش روی پاش نمیموند. فعلا فقط از مای بیبی راضیم. مولفیکس هم جذبش خوبه ولی جای کش روی پای دخترم میموند.

من هم بارلی گرفتم هم مرسی خوبن ولی باز ب پایی مای بیبی نمیرسن

عزیزم من برای پسرم مولفیکس میبستم انقد ک کم شده بود بارلی گرفتم جذبش واقعاعالیه ی کم جذبش پایینتر ازمولفیکس ولی من خیلی راضیم.مرسی هم براش گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم.