۶ پاسخ

سلام عزیزم من بهش اول شیر خشک hipp میدادم ولی چون رفلاکس داشت بالا می‌آورد دکتر بهم گفت ببلاک arبده خیلی خوب بود خیلی بهتر شده رفلاکسش دکتر به من گفت با سرنگ بده اما واقعا سخته من با شیشه میدم خداروشکر که تا الان مشکلی نداشته مارک شیشه اش هم چیکو مخصوص ۰ گرفتم سرش مثل سینه مادر هست هردفعه ۶۰ سی سی میدم

چون تجربه کردم بهت میگم هیچوقت با شیشه نده بهش،منم از تجربیات بقیه استفاده کردم، گفته بودن شیر خودت بده تا هرچقد خورد بعدش شیرخشک بده، منم الان شیر خودم دادم ولی میدونستم کم شیر دارم و کم خورده 30تا شیرخشک درست کردم با قطره چکون دادم بیقراری یکم میکنه ولی دیگه بده، دلت نسوزه ابدا شیشه نده بهش، این بود تجربیات من، همشو گفتم که بدرد من مبتلا نشی💋انشااله نی نیت بخوره و تپلی بشه

من کلا 5بار تو 3روز دادم اول با قطره چکون میدادم دیگه طاقت نداشت گریه میکرد با شیشه میدادم عزیزم کلا 2روز دادم هم سینم می‌گرفت هم شیشه رو ولی امروز دیدم هرکاری میکنم سینم نمیگیره دنیا رو سرم خراب شد اگه میخوای حتما شیر خودتم بخوره به هیچ وجه با شیشه نده هرچقد تونستی با قطره چکون بده، من امروز بهش گشنگی دادم تا بزور سینم بالاخره گرفت

عزیزم من پسرم 1.5 ماهش تقریبا بمنم دکتر گفت شیرخشک بده کنار شیر خودت پسرم رفلاکس داره گفت خودم هیچ گونه محصولات گاوی نخورم، چون بچه به پروتئین گاوی حساس اوناییکه رفلاکس دارن بهم گفت شیر خشک ببلاک ha بده برای بچه های رفلاکسی ضد آلرژی، بهم گفت بستگی داره شیر خودت چقدره کم یا زیاد ولی هر 2ساعت 60 تا بده،

واسه رفلاکس من به پسرم بیونیل ای ار میدم..

دختر منم رفلاکس داره سوال منم هست موندم کدوم شیر خشکو بدم وزن دهی ورشدشم خوب باشه ...با قطره چکان میخام بدم من