۹ پاسخ

سلام.بچه منم وزنش کمه دکترم گفت سعی کنید هر روز صبح یدونه تخم مرغ بخورید
پروتئین زیاد مصرف کنید

بخور عزیزم دکتر برات نوشته و اینکه من از 8 ماهگی تو دوران بارداریم مصرف کردم هیچ حساسیتی نداره فقط چون شیرینه قند منو برده بود بالا دکترم قطعش کرد

من 32هفته و3روز رفتم سونو یک کیلو هشتصد بود گفت خوبه😕😕😕

من ۳۲هفته بچم ۱۸۰۰بود
چیز خاصی هم نخوردم
الان تو هفته ۳۶رفتم سه کیلو بود
تا بخواد دنیا بیاد بیشترم میشه
نگران نباش

دلستر بخور شبی ی بستنی میگن وزن میگیره دکتر بمن گف روزی ی بستنی بخور

من ۳۱ هفته ۱۷۰۰ بودم بعد چون خودم لاغر بودم گفت خوبم هست

عزیزم من ۳۲ هفته رفتم سونو وزن بچه ۱۶۰۰ بود دکتر هم گفت طبیعیه

منم تو همین هفته ۳۲ رفتم ۱۸۰۰ بود دکترم گفت عالیه.
شمام همینطور پیش برید حداقل سه کیلورو میشه
خوبه دیگه
حالا بیشتر میخواین تخم‌مرغ هفته ای ۶ تا بخورید .خامه مغزیجات پروتیین زیاد و ویتامین ث و مایعات زیاد

ن وزنش خوبه تو ۳۲ هفته من رفتم وزنش یک کیلو ۲۰۰ بود الان ۲کیلو ۸۰۰ شده نمیدونم من پودرا نخوردم نمیدونم چجوری چیز شیرین مغزیجات گوشت کبابی بخور شیرموز خرما عسل اینجور چیزا ولی وزنش خوبه تا موقع زایمان ۳ کیلو میشه