۸ پاسخ

سوراخ اضافی اگه تا 6 ماه بسته نشه فکر کنم عمل داره الان که زوده تازه من شنیدم بعضیا قلبشون سالمه ولی یه صدای اضافی داره که متخصصای قلب بهش میگن صدای بیگناه که درمان نداره و مشکلیم ایجاد نمیکنه

منم کوچیک بودم اینحوری بودم بابام میگفت بردنم حضرت معصومه شفا داده نگران نباش خدابزرگه❤💛

منم این خسو دارم یه هفته سرلاک میدم بهش.ولی براشماکوچولوعه.شیرخشک بده

دختر منم قلبش صدا اضافه داره بار اول یک ماه بود بردم گفت بذار یک ماه دیگه بیار چکاپ امکان داره خودش بسته شه وزنش بره بالا ولی 4 ماه شد نبردم قراره این هفته ببرم ببینم چی میگه خدا نگهدار نی نیامون باشه 😭😭

گریه نکن رو بچه اتم تاثیر میزاره شیر میدی دعا کن ان شاللع چیزی نمیشه حالا چطور فهمیدی ک بردیش دکتر؟

پیش متخصص خوب ببرچندجایی عزیزم شایداشتباه کرده باشه

عزیزم آروم باش وبراش دعا کن ونذر کن انشاا... هرچه زودتر خوب شه

چرا عزیزم ایشالا خوب میشه نگران نباش