۵ پاسخ

سلام ازهمون اول شیرخشکم دادی؟ آب هویج و خرماوکنجدآبگوشت وسوپ خیل خوبه

خورد و خوراکتا خوب کن چیزایی که شیرو زیاد میکنه بخور و مقوی باشن

آره خودت تقویت کن و استراحت کن برمیگرده

منم مثله شمام عزیزم بیست روز اول شیرم خیلی زیاد بود دخترم قشنگ سیر میشد ولی بعدش خیلی کم شد هر چی هم که به فکرت برسه خوردم ولی خوب نشد الانم شیر خشک میدم به دخترم

عزیزم سعی کن زیاد شیرخشک ندی بهش منم شیرخشک دادم چون شیرم کم بود حالاسینمو قشنگ نمیگیره چیزای آبکی مثل کله پاچه آب هویج سوپ خرما خیلی عالین بخور