۵ پاسخ

من دارم ،پسرم ذوق میکنه وقتی باهاش بازی میکنه،من راضیم ،وقتی میشینه داخلش فقط میخنده

خواهر زاده من شبانه روز داخل تابه شورتیه و الان یکسال و دو ماهشه

تاب شورتی؟ منظورتون بادی های زیر دکمه ست؟
بستگی به رشد بچه داره تا زمانی که قدش کوتاه نشه دکمه های زیرش بهم برسه میتونید استفاده کنید
من هر سایز لباس پسرم رو دو تا سه ماه به راحتی استفاده میکنم

هر شماره یا سایز حدود۳الی۶ماه میشه پوشید تاپ شلوار الان دیگه سرده سرما میخوره خدایی نکرده

من کادو گیرم اومد حس میکنم چیز مزخرفی هس اصلا استفاده نکردم میترسم ایمنی نداره