۱۲ پاسخ

بفرست برن شیرخشک بگیرن براش از شبانه روزی.تا صبح که نمیتونی هی آب قند بدی

قند داغ بده
یعنی آب جوشیده با نبات سفید
هیچ مشکلی هم نداره
امشب رو جواب میده انشالا تا صبح

داروخانه شبانه روزی برو‌شیرخشک بگیر...اپتامیل یا نان

مالشعير و شادونه بخور شيرتو زياد ميكنه

آگه تازه زایمان کردی قند بده ممکنه بچه زردی داشته باشه قند هم کم بده

آب هم یک درجه بده زیاد نده دل درد بگیره خودتم تا میتونی مایعات بخور کپسول شیرافزا روزی سه تا بعد غذا بخور.
سینتو زیر آب گرم ماساژ بده

نبات سفید بنداز داخلش

هیچ کدوم یکی بره براش شیر خشک بخره

یه نصف قند تو آب جوشیده ولرم شده بهش بده بخوره . زیاد نده چند قاشق بده سیر میشه . با آب گرم سینه تو بشور تا شیر بیاد تو سینت . تازه زایمان کردی؟

هر دوتاش رو میدن لعضی ها فرقی نداده.ولی خب از داروخانه داروی افزایش شیر بگیر وبخور تا درست بشه

من اوایل ک دخترم بلد نبود شیر خوردن رو
بهش اب قند میدادم ی کم ک قندش نیفته بی حال شه

اب قند بده