۶ پاسخ

بله دکتر تجویز کرده...نمیخوام از ناصر خسرو بگیرم...جنین شش هفته ست..
بیمارستان میگه بیابستری شو خودمون میدیم بهت...ولی بخاطر پول میگن بعدشم میان میگن سقط نشد بیا کورتاژ کنیم...خیلی سخته😔

اين دارو سقطه اگه دكترت برات تحويز كرده ك بايد سقط بشه خود بيمارستان بهت ميده همونجا ميخوري و سقط ميشه ناصر خسرو نرو همش تقلبيه

سلام عزيزم من ي شماره دارم قبلا ازش قرص سايتوتك گرفتم و اصل برده
البته نميدونم الان داره يا ن
ولي اگه خواستي ميتونم بخت بدمش

خیابون ناصرخسرو خیلی راحت پیدا میکنی کافیه قدم بزنی بیست نفر میان یواشکی دارو دارو میگن. سمت بازار بزرگه

عزیزم این داروی سقط هست خیلی سخت گیر میاد فقط هم با نسخه پزشک بهت میدن

سلام زنگ بزنید ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی بهتون میگن اطرافتون کدوم داروخونه این قرص داره