۱۰ پاسخ

عزیزم اصلا چیز ب اسم بغلی بودن وجود ندارن دختر منم دائم میگ منو بغل کن واقعا ب کارام نمیرسم ودست درد وکمر درد میگیرم الان اونا تو سنی هستن ک با محیط آشنایی ندارن وحس امنیت نمیکن براهمین توی آغوش اروم میشن بهش میگن اضطراب جدایی ومعمولاتا۱۸ ماهگی ازبین میره میدونم سخت ولی یکم صبوری ب خرج بدیم☺️☺️☺️

پسر منم خیلی خیلی بغلی بود ولی از وقتی غلت زدنو یاد گرفت نمیذاره کسی بغلش کنه خودشو سر میده پایین شوهرم میگه دلم تنگ شده واسه بغل کردنش... امشبم که سینه خیز و یاد گرفت ی ثانیه هم بغلمون نموند

من میزارمش داخل کریر و تکونش میدم آروم

یسره بغل کردن واقعا سخته، من میزارمش تو کریر،خودش خودشو تاب میده و مشغوله اون تو، خیلی خیلی کمک آدم هست ، بخصوص موقع آشپزی و غذا خوردن ، و خیلی کارهای دیگه،

سلام. چیزی به اسم بغلی نداریم. تو این سن اولین اضطراب جدایی رو تجربه میکنن. همه همینطور میشن. اصلا نباید به گریه شون بیتوجهی کنی بلکه با محبت آغوش و نوازش و بوسه خیالشو از بابت وجودت راحت کنی. هر چقدر دوست داره باید بغلش کنی. آغوشی برای همین کاره دیگه... یه ماه دیگه که خیالش راحت شد آروم میشه و دیگه انقد بغل نمیخواد. تو مواقع ضروری که نمیتونی بغلش کنی موسیقی بذار براش معمولا آروم میشه

سلام عزیزم پسر من بغلی شدییید😭😭هیچ کاری نمیتونم بکنم،الان داره میشینه یکم بهتر شده میگن تا وقتی چهاردستو پا نرفته اذیت میکنن😐

عزیزم همون اول نباید بغلی میکردی الانم دیگ فایده نداره عادت کرده اذیتش نکن گناه داره .پسر من ماشالا از اول نزاشتم بغلی بشه هرکی بغلش میکرد سریع ازش میگرفتم میزاشتم زمین همیشه رو زمین بازی میکنه برا خودش تا حالا برا بازی کردنم بغلش نکردم رو زمین بهاش بازی میکنم

بچه منم خیلی گریه میکنه تا سرپا میگیری بغلت آرومه بزاری زمین از گریه قنج میره من میزارمش تو کالسکه با اون حرکت میکنم اوایل گریه میکنه بعد چند ثانیه خیلیم خوشش میاد هر چن اونم موقته نهایت نیم ساعت بازم یه استراحتی میشه

ماشاالله بچه چ گناهی داره خودت بغلیش کردی بچه منم بغلیه اخه گناه دارن بچه چی حالیشه

باید خیلی تلاش کنی که آروم بگیره بدون بغل .شبکه پویا روشن کن بزارش جلو تلویزیون یا بزارش زمین جغجغه بگیر دستت تکون بده باهاش حرف بزن صدا در بیار که توجه ش جلب بشه و آروم بگیره رو زمین