۴ پاسخ

نه عزیزم به منم گفتن چند روز عقب تره .منظورشون لاغر بودن بچه اس اینکه وزنش کمه تو سونوگرافی ان تی گفتن من که سونو انومالی رفتم گفتن وزن گیریش خوبه مشکلی نیس فقط تغذیه ات رو خوب کن تا سونو بعدی

چند هفته کمتره؟اصن نگران نباش ب منم گفتن اینقدر این دکتر اون دکتر رفتم اخرشم گفتن چون وزنش کمه دور شکمش کمتره..بخدا مث من غصه نخور از بارداریت لذت ببر..بچت هیچ مشکلی نداره انشاالله صحیح و سالم بغلش بگیری

نه عزیزم ایشالله که هیچی نیس
بدبه دلت راه نده
اگه دکترت گفته پس مشکلی نیس عزیز دلم
خودتو ناراحت نکن به بچتم استرس نده
ماانقدر اراینجور چیزا شنیدیم که نگو.
بچه منو چندبار واسه اکو نوشته بودن
آخرشم خداروشکر هیچی نبود

منم دیروز سونو بودم همینوگفتن من دوررانش از همه کمتره نوارقلبش خداروشکر خوب بود دکترمم چیزی نگفت فقط اینک عزیزم برای شما اب دوربچرو چند زده؟؟مال منو زده 9گفت یکم کمه