۷ پاسخ

عزیزم اگر شیر خودتون میخوره، خودتون قرص اهن یا مولتی مصرف نمیکنید دختر من بخاطر قرص اهنی که خودم میخوردم مدفوع نمیکرد

خاک شیر را ابجوش و نبات یاقند بخیسون یه نیم ساعتی بعد بده تقریبا ۲/۳قاشق چ خوری . خیلی زود جواب میده. ازین دواهای شیمیایی استفاده نکن

دختر منم اینطوریع
دکترم بردم متخصص گف روغن گیلیسرینبا سرنگ انسولین بزن ک نازک تر اذیت نمیشه شیاف اذیت‌میکنه ،،،،،،روعن زیتون بدون بو ،هر بار شیر گرفتنی ۴،۵ قطرع توش بریزم تقریبا هر ردز ب یک سی سی و نیم مجازم،خوبه دگ مگ قبلا زور بزنه و گریه کنه نیس

سبزیجات زیاد بخور یه وعده تو به سبزیجات اختصاص بده... خاکشیر و کره به بچه بده... ما میدیم به بچه خیلی هم خوب دسشویی میکنه.. از بدو تولد میدیم

سلام پسرمنم بعداز4روزخودش میکنه کلاازاولش شکمش کم کارمیکردچون شبرم غلیظه

سلام عزیزم
به نظرم
ببریدش پیش فوق گوارش
به هرحال ایشون متخصص هستن و بهترین راهکار رو دارن

خب گریسیرین گذاستی بچه عادت کرده دیگ