۵ پاسخ

با یه شال ببند بر منم این حالت به وجود آمده ادم فکر می کنه که درد زایمان سعی کن چیز سنگین بلند نکنی و گرم نگهش داری انشااله خوب میشه .

سلام عزیزم منم هفته پیش همچین دردی گرفتم ،دکترم گفت استراحت بکن و کار
سنگین نکن و یه قرص برای درد بهم داد ایزوکسوپرین،الان بهترم دردم خیلی کمتر شد ولی هنوز گاهی درد میگیره و دوباره بهش زنگ زدم گفت قرص رو داشته باش هروقت درد داشتی یا روزی یه دونه بخور

سلام عزیزم منم دارم دکتر بهم ایزوپرین داد خیلی خوب اما قبل مصرف با دکترتون مشورت کنید

نه قشنگم طبیعیه استراحت کن و اصلا و ابدا به زایمان زود رس هم فک نکن نازنینم

سلام
برا منم شبیه‌همینه
البته کاملا خفیف
که‌دکترم شیاف تجویز کرد