۱۳ پاسخ

اگه زردی داره بهش چند قطره اب انار شیرین بده زودی میاد پایین

سلام عزیزم بهتره ببری دکتر..احتمالا اگزما
به نظرم از جلو خودتون چیزی نزنین به صورتش چون الان پوست بچه خیلی حساس

ممکنه الرژی باشه، ببرش دکتر ، شاید خییلی از غذا ها رو حذف کنه برات

ببرش دکتر یجوریه طفلی

پسرم دو ماه جوش ریز قرمزرنگ داشت،دکترش گفت خود به خود خوب میشه، لازم نیست چیزی بزنی،البته برای عکس گرفتن ناخوشاینده،ولی چون مال بچه شما زردیرنگه ،شاید زردی شیر مادر داره ،که رسیدگی میخاد

عزیزم باید ببری دکتر حتما این دیگه واقعا نظر سنجی مارو نمیخواد بخدا پوست بچه حساسه باید هر چه زودتر دکتر ببینه

سلام عزیزم چرا اینجوری شده صورتش ماله دختره من اندازه بندناخون اینجوری شده بود داشتم سکته میکردم تو رو خدا ببرش دکتر طفلی اذیت میشه

الهی عزیزم حتما ببرش دکتر
هرپمادی نزن بهش ممکنه بیشتر حساسیت نشون بده

پماد تریامسینولون 0/1درصد بزن ، من دخترم دونه ریز شده بود خشک رو شکمش دکتر اینو داد یکبار زدم خوب شد

سلام حتمایه چیزی میخورین که به بچه نمیسازه صورتش اینجوری میشه من انگورکه میخوردم اینجوری میشدصورت دخترم

چیکارکردی اینجور شده؟؟حتما ببرش دکتر تو افتاب نبردیش؟

وای ببرش دکتر از کی اینجوریه گناه داره مال دختر من یکذره زده همچین حرص میخورم

عزیزم ببرش دکتر گناه داره. دکتر بهتر میدونه چ دارویی تجویز کنه برات تا اینجا بگردی برا درمانش