۷ پاسخ

سلام عزیزم پسرم ۱۷هشت تموم می‌کنه هنوز نمیشینه

عزیزم چه عجله ای داری😕

هنو زوده طفلکو اونجور نزار کمر درد میشه .دخترمن ۴ روز از پسرت بزرگتره اصلن نمیزارمش بشینه رو زمین دوس نداره تو بغلم میشینه فقط.دکتر هم گف اجبارش نکن هنوز زوده و تا ۸ ماهگی وقت داره

بچه ها متفاوتن نگران نشو پسر من از چهار ماهگی شروع کرد الان کامل میشینه ولی پسر خواهرشوهرم 8 یا 9 ماهگی نشست

بچه ک تازه شروع میکنه به نشستن کلا قوز میکنه و همین مدلی ک تو عکس هست میشه ولی برای نشستن شما مجبورش نکنین به مهره هاش آسیب میرسه هر وقت وقتش بشه خودش میشینه

بالشت بزار دورش تا بشینه چن روز ک سعی کنی میشینه بچه خواهرمنم تا اینکارو نکردن ننشست

الان زوده الان دخترمن 6ماه و15روزنمیشینه فقط توبغلم میشینه وقت زیاده برانشستن

نگران نباش اولش مینطوری فقط سیع کن متکا بزاری پشتش تا قوز درنیاره ی موقعه تا راحت بشینه من ی هفته متکا گذاشتم پشت دخترم بعد ی هفته قشنگ نشست دیگه الان فقط قل میخوره تو خونه هنوز نمیتونه چهاردست پابره