۵ پاسخ

سلام عزیزم ماهی خیییییلیم مفیده... سالمون و قزل آلا مصرف بشه، اگه در توانت هست هفته ای 2بار بخور

ببخشید شما میگید ۱۸ هفته؟یعنی بارداری ولی تو بیو نوشته بیست و نه روزگی 😶
ماهی هم خیلی خوبه قزل بخور هفته ای دوبار . گردو بخور مغزیجات کلا خوبه .زعفران نخور و دمنوش نخور

آره من ماهی خوردم، ضرری نداره، خوب هم هست، ولی زیاده روی نشه، ماهی بخور که حاوی جیوه کمتری باشه، جیوه برای بچه خیلی سمیه، توی اینترنت سرچ کن میاد، کلا ماهی رو فقط به خاطر درصد کمی جیوه ای که داره میگن توی بارداری نخورین، وگرنه که خیلی خاصیت داره

اره من از همون ماه های اول میخوردم.هیچ مشکلی ام پیش نیومد.اتفاقا دکترا همش میگن ماهی بخورین.ولی حواست باشه که ماهی های خوب بخوری

نه عزیزم ضرر نداره فقط از ماهی قزل یا سالمون استفاده کنید