۵ پاسخ

سلام چرا اینهمه نگرانی طبیعیه حتما امروز خسته س،داره استراحت میکنه🙃

نگران نباش عزیزم همیشه ک نباید ب شدت حرکت کنه گاهی وقتا اروم میشه بچه منم امروز یبار از صبح حرکت کرده مهم اینه ک حرکت داشته.

دختره منم از دیروز حرکاتش کم شده،ی وقتایی محکم لگدمیزنه وی وقتایی خیلی آروم و بزور تکون میخوره ،طبیعیه جاشون تنگ شده عزیزم

عزیزم نگران نباش جاشون تنگ میشه نمیتونن خوب تکون بخورن همین که تکون میخوره خیالت راحت باشه .... خوشبحالت کارات تموم شده من اتاق خوابم مونده

خستس بچه خوابش میاد