۹ پاسخ

پسر من گیگوز دکتر واسش نوشت
خیلی بهتر ببلاک و اپتامیل بود
با تحقیق هایی که من انجام دادم نزدیک ترین شیر به شیر مادر گیگوز از برند نستله هست

ولی اینی که میفرمایید هنوز پنیری هست نشون دهنده اینه که هنوز گلت رفلاکس داره حتما حتما با نظر متخصص شیرخشک رو عوض کن

سلام عزیزم‌. من به بچه هام یا ببلاک میدم یا آپتامیل. جفتشون خوبن.😉👍

ببخشید بچتون شیر خشک ببلاک یبوست نگرفت؟؟؟من دکتر برا بچم چون رفلاکس داره نوشته ولی ۲روزه شکمش کارنکرده انقد زور میزنه وگریه میکنه

از دکترش بپرسید حتما

سوپرامیل هم خوبه

دختر منم رفلاكس داشت ولي دكترش گفت فعلا فقط نان بهش بده راضيم هستم وزنشم خيلي خوبه

آابتامیل بهش بده👑

آبتمامیل بهش بده