۱۲ پاسخ

سلام
عزیزم بستگی ب چربی شکم و چاقی، لاغری مادر وجفت داره
هرچی چربی شکمت کمترباشه لاعرترباشی و اگرهم جفتت خلفی باشه هفته ۱۸،۱۹متوجه میشی
من الان ۲هفتست دیگه کامل متوجه میشم
ولی اگر جفتت قدامی باشه ۲۷،۲۸هفته متوجه میشی

فرق داره من از ۱۵ ، ۱۶ هفتگی فهمیدم 😍😍

بستگی به جفتت داره واسه هر مادری متفاوت،من از 16 هفته خیلی کم حس میکردم

من از ۱۶ هفته فهمیدم عین نبض میزنه

عزیزم بستگی ب جفتت و چاقی و لاغری داره من خودم از ۱۶ هفتگی متوجه شدم جفتمم خلفیه

۲۰ هفتگی می فهمی حرکتاشو

من از هفته ۲۴ کاملا حس کردم

میگن بچه اول دیر تر متوجه میشی از هفتهه ۲۲ ب بعد عزیزم منم این سوالو پرسیدم

بستگی داره به بدن خودت ولی معمولااز20هفته به بعد ولی من بچه دومم ازهفته 5بارداری داره مثل نبض میزنه و دارم اللن حرکتهاش و محکمتراحساس میکنم

سلام عزیزم بستگی به چاقی و لاغری مادر داره هرجی لاغرتر باشی زودتر حس میکنی و اینکه اگر جفت خلفی باشه از ماه ۲۰ دیگه احساس میکنی ولی جفت قدامی تا ۲۸هفته هم ممکنه احساس نکنی

معمولا ماه پنجم متوجه ميشي

بستگی به جفتت داره ولی از هفته 18