۷ پاسخ

باید سعی کنی حتی شده کم یه چیزایی بخوری چون اگه به این صورت ادامه بدی همش میری زیر سرم اونجوری برات بااین وضع کرونا سخت تره

منم دقیقا شبیه شما هستم، هر روز زیر سرومم با آمپول دمترون و قرص دمترونم خر ۸ ساعت میخورم اما سریع بالا میارم... فعلا که دارم با سروم سر میکنم تا انشالله ببینم تو سه ماهگی برطرف میشه یانه؟ انشالله زودتر حالتون بهتر بشه

عزیزم منم وضعیتم خیلی بد بود ۸ کیلو وزن کم کردم برا بچه چیزی نمیشه اون از تو تغذیه میکنه خودت ضعیف میشی من طوری بودم که ۱۰ تا ۱۵ بار در روز استفراغ میکردم از داروخانه آمپول B6 گرفتم زدم خیلی خوب شد همین که ۳ ماه کامل میشه همه حالت تهوع خوب میشه

عزیزم از دکترت بخواه قرص ضد تهوع بهت بده که کم کم بتونی یه چیزی بخوری. منم حالم اصلا خوب نبود و البته هنوزم تو هفته 17 خوب نیستم. ان شا الله هممون بگذریم به شادی از این مرحله ی سختتت

منم همین طور بودم عزیزم بعد از ۳ماه خوب شدم اشتهامم زیاد شده فقط مشکلم ترش کردن معده اس

باید یه چیزایی بخوری حتی شده ی لقمه

نمیشه ک بچه ریز ب دنیا میاد حدقل اون چیزی ک دوس دارین بخورین