سلام خانما خوردن خرما تو بارداری خطرناکه؟

۱۰ پاسخ

اتفاقا خوردن خرما خیلی سفارش شده تو بارداری!اگه دیابت نداری هر روز بخور.دکتر به من گفت حتی اگه دیابت داشتی وعده ای یه دونه بخور

نه عزیزم خیلی هم عالیه
مخصوصا با سبزی خوردن تازه و نون داغ
به به 😋

دیگه چی.....فقط خرمارو کم داشتیم

ن اصلا من ک تازه ازمایش قند خون دادم چون قندم پایینه دکتر گفت هر روز چن تا خرما با شیر بخور

انقد خووووبه که .بچه رو صبور میکنه و به مادر قوت میده .بعضیام میگن موهاشو مشکی و پرپشت میکنه.
ولی از نظر تعدادی ک میخوری مواظبت کن چون قند داره یهو وزنتو بالا نبره

عالیه مخصوصا با شیر
حتما بخور

من که شبا دوسه تا میخورم باشیر.

تا وقتی که نمیدونی دیبات داری یا نه رعایت کن بعد که آزمایش و دادی دیدی نداری اون موقع هرچنتا دلت خواست بخور

من دیابت دارم دکترم روزی 4تا خرما رو مجاز کرده

سلام زیاد نخور ولی درحد هوست بخور