۱۰ پاسخ

عزیزم منم کمکی میدم به بچم... من از صب تا عصر خوب شیر داشتم خوبم میخورد عصر ک میشد از گرسنگی گریه میکرد سینم خالی بود به دکترم گفتم گف نه خودتو اذیت کن نه بچه شیر خشک بیومیل بده بهش دوتا درمیون دوبار شیر خودت یه بار بیومیل.گفتم اخه از شیر خودم میفته گف بیومیل طعم لذیذی نداره مثل باقی شیر خشکا و از شیر خودت خوشمزه تر نی از شیر خودت نمیفته... من تقریبا دو هفتس دارم بهش میدم کمکی

من که کلا شیرخشک میدم🙂🙁

اگه هم شیر خشک میدی با شیشه نده یا با قاشق بده یا سرنگ یا قطره چکون که سینه اتو ول نکنه

عزیزم بچه ها علاوه بر خوردن شیر به خود مکیدن هم احتیاج دارن هر بار که دستشو میمکه نشانه گرسنگیش نیست که نگران نباش فقط شیرخودتو اگه وزن گیریش خدایی نکرده مشکل داشت اون وقته که میشه گفت شیر خودت کافی نیست

دختر منم هست تا بیداره فقط میخواد شیر بخوره ولی من شیر خشک نمیدم چون بردم بهداشت گفتن وزنش خیلی خوبه وقتی بچه وزن عادی داره نیاز به کمکی نیست

عزیزم اگه وزن گیریش خوبه نده و بچه ها سیرم باشن عاشق اینن سینه دهنشون باشه

سلام منم شیرم کمه سیر نمیشه دکتر گفت شیر خشک بده کمکی من سه بار در شبانه روز هر بار ۴۰ سی سی شیر میدم

مشکل اینجاست این سری بردم گفت بازم وزن نگرفته روزی ۴ بار بده
حالا از امروز سینه مو نمیگیره😓

به من دکتر کمکی داد آخه با اینکه شیرم زیاده ولی بچه م وزن نمیگیره سیرم نمیشه

شیرخشک بدی ازسینه میوفته