۳ پاسخ

من ازتجربه دخترعمم استفاده کردم که هرچی بیشترراه برم راحت تربلندمیشم ولی اگه خودموبترسونم بچسبم به تخت دیگه سخت بلند مبشی. منم چندیاعت بعدعمل که پرستارمیاد ازروتخت بیارتت پایین راه رفتم همون شب توبیماریتان خیلی راه میرفتم. فقط یه لحظه ازتخت میای پایین دردداری دوقدم بری عادی میشه و درداتم بایه شیاف حل میسه نگران نباش توخونه ام خیلی راه میرفتم فقط یه تجربه نزارجای عملت عرق کنه چون خیلی میسوزه حداقل 15روز کمک داعم میخواد تابتونی خودت به کارات برسی ولی من ازروز سوم خودم میشستم بلندمیشدم جای بچمو عوض میکردم شیرمیدادم. ولی از18روز رفتم خونه خودم. یه تجربه دیگه اوه جای عملت مودراورد با موچین استریل شده یه نفراروم اون موهارودربیاره چون برمیگرده تو وعفونت میکنه من عروس عمم پرستاربود این ماروکرد اصلا عفونت نکردم. البته کارعملتون بستگی به دست دکترداره. روزی یه بارم عنبرنسادودمیدادم. هرروزم حمام باشامپوبچه جای عملمو میشستم و باسشواربادخنک خسک میکردم. امیدوارم تونسته باشم تجربه بدم

من ٢٠روزه سزارين كردم
از همون شب عملا سرپا ميشي چون بايد چندبار پاشي راه بري
ولي تقريبا دوهفته طول ميكشه كه برگردي به حالت عادي البته كه من هنوز يكم ضعف دارم.

بدن با بدن فرق داره . من یکی از همکارام بعد دو روز کاراشو انجام میداد و یکی دیگه از دوستام تا 10 روز ناله میکرد . ایشالا شما زود سرپا شی🌹