۹ پاسخ

من از ھفتہ ۲۸ ترک خورد اول کمرنگ بود الان صورتی شدہ ۱۰ تا خطہ

برای من ترک نخورده هنوز
شکمم کوچیکه
وزنمم زیاد نیست

بستگی ب بدنت داره برای من شکمم اتدازه قبله هنوز ترک نخورده ولی سینه هام ی کوچولو ترک خوردن

ماله من قبل از بارداری کمی ترک داشت بخاطر اضافه وزنم الانم کمی بیشتر شده

چه جالب پس شاید اصلا ترک نخوره خدا کنه مال من ترک نخوره

من تا الان شکمم ی خط نیفتاده ولی باسن و زیر سینم پر از ترکهای بنفشه
تازه از اول بارداری هم روزی دوبار چرب کرده بودم

سلام بستگی به نوع پوستت داره که ترک بخوره یا نه

بستگی داره . معمولا از ماه هفتم هشتم شروع میشه . شایدم تا اخر ترک نخوره

واسه من از چهار ماهگی ترک خورد