۱۱ پاسخ

من نگرانم چی بخورم وزنش خیلی بره بالا بعد زایمان سخت بشه

سلام عزیزم اگر میشد قرص امگا سه بهوری هم برا وزن گیری جنین عالیه مخصوصا توی هفته ها شما

سلام صبح ها تخم مرغ آبپز خیلی تاثیر داره همینطور میان وعده هات مغزیجات باشه خصوصا بادام هندی و بادام

میگن دلستر و کباب و بستنی و موز خوبه
ولی نمیدونم چرا میگن دلستر خوبه مگه ضرر تداره و مثل نوشابه نیس

کباب. دلستر جو. مغزی حات. کله پاچه اینا عالی

سلام بستنی خیلی خوبه

تخمه ی آفتاب گردان خیلی وزن بچرو میبره بالا من نمیدونستم زیاد میخوردم رفتم دکتر دیدم وزنش بالاست

گوشت،حبوبات وتخم مرغ پروتیینش اندازه گوشته،گردو وبادوم،بستنی،لیدی میل،کله ماچه،

سه شیره یا ونج شیره بخر صبح ناشتا دو قاشق بخور
من خوردم نینیم وزنش رفت بالا
برای کمخونی هم عالیه
انرژی میده بهت

بستنی دلستر شیرینی تر

سویق سنجد گندم
کره بادام زمینی
گوشت قرمز
مغزگردو فندق بادام
میوه
اینارو بخور گلم