۵ پاسخ

نگران نباش مامان دلسوز... 😜بچه منم داره میشه 11ماه فعلا نه چاردسو پا میره نه سینه خیز و نه دست از جایی میگیره😁بچه ها کلا فرق دارن باهم بچه دوستم دو ماه بود برگشت رو شکم و سه ماه سینه خیز😶

سلام دختر منم عقب عقب میره اولش اونطوری عقب میرن بدش چار دستو پا میرن

والا میگن دخترا زودتر همه چی یادمیگیرن.اشکال نداره یکی از فامیلامون دخترش مثل دختر شماست تازه سینه خیز هم نمیره.یادمیگیرن نگران نباش.حتما دورو برش خلوت بوده کسی سربه سرش نزاشته زیاد باهاش بازی نکردید

اخه نگران چراااا عزیزم هرکی یجور هست دیگ امید هم همسن پسر شماست سینه خیز میره

بعضی بچه ها یهو راه میفتن